Niste prijavljeni
Prijava /
f
Prijava
MojTV Prijava
Prijava
Registracija
New Image
Na vpisani email naslov vam bomo poslali povezavo za aktivacijo profila. Email naslov ne bo prikazan nikjer na portalu, temveč bo namenjen le za aktivacijo in morebitno spremembo gesla.
Pozabljeno geslo
Email:
Na vpisani email naslov vam bomo poslali povezavo za reset gesla.
Imate profil na Facebooku?
Zakaj se registrirati?
Registrirani uporabniki lahko ustvare svojo skupino tv kanalov, uporabljajp opomnik, sodelojejo v nagradnih igrah in forumih, ocenjujo filme, nanizanke in oddaje, pošiljajo zasebnih sporočil itd ..
Prva stran
TV spored
Moji kanali
Filmi na TV
Nanizanke na TV
Šport na TV
Slovenski
Hrvaški
Srpski
BiH
Filmski
Šport
Dokumentarni
Glasbeni
Otroški
Zabavni
Informativni
HD
CG
Italijanski
Nemški
Erotični
Film
Filmi na TV
Top filmi
Najnovejši filmi
Videoteka
Nanizanke
Nanizanke na TV
Top nanizanke
Najnovejše nanizanke
Nanizanke na TV
Šport
Igre
Naša ocena
-
Vaša ocena
-
Tom Kerridge's Sunday Lunch
,
2022.
, ,
30 min.
dokumentarni
x
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Hm... Čini se da ti je pred ocenivanje potrebna... - prijava :).
Komentari
Neregistrirani korisnik
05.05.
07:34
Sadržaj
Dodaj u Podsetnik
U sklopu ljetnog jelovnika Tom svakom gostu poslužuje pojedinačno pečeno mlado pile s češnjakom, začinskim biljem i limunom. Krumpir pečen s korom, talijanska salata panzanella i američka rančerska salata upotpunjuju glavno jelo. Za desert je biskvit Victoria punjen kremom od marakuje.
05.05.
12:21
Sadržaj
Dodaj u Podsetnik
U sklopu ljetnog jelovnika Tom svakom gostu poslužuje pojedinačno pečeno mlado pile s češnjakom, začinskim biljem i limunom. Krumpir pečen s korom, talijanska salata panzanella i američka rančerska salata upotpunjuju glavno jelo. Za desert je biskvit Victoria punjen kremom od marakuje.
06.05.
07:40
Sadržaj
Dodaj u Podsetnik
Glavno jelo Tomove francuske gozbe je bouillabaisse, bogata riblja juha od brancina, trlja i rakova prelivena uljem od kozica. Za desert su profiteroli punjeni kremom od pralina i prekriveni čokoladom.
06.05.
12:20
Sadržaj
Dodaj u Podsetnik
Glavno jelo Tomove francuske gozbe je bouillabaisse, bogata riblja juha od brancina, trlja i rakova prelivena uljem od kozica. Za desert su profiteroli punjeni kremom od pralina i prekriveni čokoladom.
Režija
N/A
Scenarij
N/A
Uloge
Tom Kerridge