Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Affleck: »Če bi mislil, da je to naslednji Daredevil, ne bi postal Batman!«
Ben Affleck je iskreno spregovoril o svoji vlogi Batmana.
5. december 2013

Affleck: »Če bi mislil, da je to naslednji Daredevil, ne bi postal Batman!«

V sredini septembra se je Ben Affleck v oddaji Jimmyja Fallona prvič soočil z negativnimi komentarji o prihajajoči vlogi Batmana in samem filmu. V najnovejšem intervjuju v Playboyu pa razkriva, zakaj je sprejel vlogo, in zagotavlja, da bo to odličen film.

»Ko so mi ponudili vlogo, se nikakor nisem videl kot Batman, nisem se mogel vživeti in je zato sprva nisem hotel sprejeti. Nato so povedali, da je vloga kot nalašč za moj značaj, da bodo lik prilagodili meni, in mi priporočili, da si ogledam trenutno delo režiserja in scenarista Zacka Snyderja. Videl sem, da je nov pristop k Batmanu fantastičen in povsem drugačen, vendar še vedno ne odstopa preveč od originalne zgodbe. Takrat sem se vživel v značaj lika. Ljudje so kot jaz, tudi meni sprva ideja ni bila všeč, pa sem sedaj navdušen …«

Ko je George Clooney priznal, da sliko sebe kot Batmana uporablja kot opomin, kaj se lahko zgodi, če igralec sprejema vloge le zaradi denarja in slave, je Affleck poudaril, da se njemu to ne bo zgodilo. 

»Zame je ta slika gotovo Daredevil, kar me ubija. Obožujem zgodbo, lik, ampak tako smo »zasrali«, da to še vedno meče senco name. Morda je bila tudi to motivacija, da postanem Batman. Če bi mislil, da bo rezultat Daredevil, bi se vloge na daleč izogibal,« je iskreno povedal Affleck.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala