Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Liam Neeson v novem filmu Martina Scorseseja
Znani igralec naj bi zaigral v priredbi japonskega filma Silence scenarista Jaya Cocksa.
3. februar 2014

Liam Neeson v novem filmu Martina Scorseseja

Liam Neeson bo poleg Andrewa Garfielda (Neverjetni Spider-Man) in Kena Watanabeja (Batman: Začetek) zaigral v filmu Silence, pri katerem bo režijsko palico vihtel sam Martin Scorsese, poroča Deadline Hollywood. Scenarij je delo Jaya Cocksa, šlo pa bo za priredbo romana Shushakua Enda, znanega japonskega avtorja.

Film, ki naj bi s produkcijo pričel v drugi polovici letošnjega leta v Tajvanu, nam prinaša zgodbo dveh jezuitov iz 17. stoletja, ki poskušata razširiti krščansko vero na Japonsko, ki je popolnoma odrezana od preostanka sveta.

Za Neesona to ne bo prva »duhovniška« vloga, saj je že davnega leta 1986 v filmu Misija upodobil jezuitskega duhovnika, ki skuša v Južni Ameriki rešiti lokalno prebivalstvo pred kolonisti. Prav tako je igralec že sodeloval s Scorsesejem, in sicer v filmu Tolpe New Yorka.

Film Silence se v kinematografih pričakuje v letu 2015, Neesona pa bomo lahko letos videli v številnih filmih, med drugim v akcijskih kriminalkah Non-Stop, Run All Night in A Walk Among the Tombstones.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala