Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Jennifer Lopez v novi seriji na NBC
"Shades of Blue" je nova kriminalistična serija, v kateri bo J.Lo nastopila v glavni vlogi.
24. februar 2014

Jennifer Lopez v novi seriji na NBC

Televizijska hiša NBC se je odločila, da bo v sezoni 2015/2016 na domačih zaslonih predstavila nekaj novih serij. Pravkar nastajata serija, ki temelji na stripu Constantine iz DC Comics, ter mini serija Heroes Reborn, ki je neke vrste nadaljevanje priljubljenih Herojev.

Da za ljubitelje kriminalističnih serij s prekrasnimi detektivkami ne bo zmanjkalo dobrega materiala, bo poskrbela Jennifer Lopez, ki je sprejela vlogo v prihajajoči policijski seriji Shades of Blue. Za začetek NBC načrtuje trinajst epizod, v katerih je glavni lik Harlee Mc Cord (J. Lopez), mati samohranilka in pokvarjena policistka, ki je zadolžena za izpeljavo tajne operacije na protikorupcijskem oddelku FBI. Harlee se kot del tesno povezane enote znajde pred moralno dilemo: delati v nasprotju s svojo policijsko ekipo ali plačati za vse svoje pretekle napake.

Scenarist serije Adi Hasak je obenem tudi izvršni producent skupaj z Ryanom Seacrestom. Snemanje se bo začelo leta 2015, na malih zaslonih pa lahko to kriminalistično poslastico pričakujemo v sezoni 2015/2016.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala