Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Varuhi galaksije so največji hit leta!
"Varuhi galaksije" so postali najbolj uspešen film tega leta, saj so doslej prinesli zaslužek 252 milijonov dolarjev.
25. avgust 2014

Varuhi galaksije so največji hit leta!

Le v ameriških kinih so Varuhi galaksije v preteklem vikendu zaslužili 17,6 milijonov dolarjev ter za las premagali melodramo If I Stay, medtem ko je dolgo pričakovani film Sin City: A Dame to Kill For izgubil bitko. 
 
Z omenjenimi 17,6 milijoni dolarjev zaslužka v četrtem vikendu predvajanja je Marvelova vesoljska avantura premagala film Transformers: Age of Extinction ter tako s skupnim zaslužkom 252 milijonov dolarjev postala največja uspešnica leta. 
 
"Ta film enostavno ne bi mogel priti v bolj primernem času," je povedal Paul Dergarabedian, višji analitik servisa za box-office. "Ko je že kazalo na slabo stanje v blagajni - v nekem trenutku smo padli kar za 20 % v primerjavi s preteklim letom - so prišli Varuhi in nam vdahnili življenje. Presenetljivo je to, da gre za film, ki je pričel s predvajanjem v avgustu."
 
 
Pretekli vikend je premiero doživel film Sin City: A Dame to Kill For, a je zaslužil le 6,5 milijonov dolarjev. Tako slab začetek lahko morda pripišemo dejstvu, da je od prvega Sin Cityja, ki je v letu 2005 zaslužil 159 milijonov dolarjev, enostavno minilo preveč časa. 
 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala