Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Dober posel
Tekmovalci z različnimi poslovnimi idejami se borijo za finančne injekcije...
  • Naša ocena-
  • Vaša ocena2/10

Dober posel

Dober posel

, 2012., Slovenija, 0 min.
Dober poselDober poselDober poselDober poselDober poselDober posel
2.4
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
V resničnostni oddaji Dober posel bomo spremljali tekmovalce s poslovnimi idejami, že ustvarjenimi poslovnimi načrti ter obstoječimi podjetji, ki bodo skušali prepričati žirijo petih investitorjev, da si prav njihova ideja zasluži finančno pomoč.

Če se investitor odloči za vložek, gre za njegov lastni kapital ali kapital skladov, ki jih obvladuje. Vse skupaj je torej odvisno od tega, kako določen tekmovalec predstavi svojo idejo.

Tako kot vsaka podobna oddaja, ima tudi šov Dober posel določena pravila. Tekmovalci imajo na primer na voljo tri minute za predstavitev, če ta čas presežejo, pa jih lahko investitorji ustavijo. V zaodrju imajo lahko tekmovalci svetovalca, ki jim med pogajanji nudi potrebno pomoč. Svetovalec je oseba, ki je povezana s poslom, s katerim se ukvarja tekmovalec.

Resničnostna oddaja Dober posel je na sporedu Planet TV vsako nedeljo ob 20.00.

V vlogi voditelja oddaje nastopa Borut Godec, ki že dolgo let deluje v slovenskih medijih. V letu 1998 se je pridružil ekipi časnika Finance, leta 2001 pa je tam prevzel vlogo urednika.

Kot investitorji bodo nastopili Jure Mikuž, ustanovitelj prvega slovenskega trga tveganega kapitala, Daniela Bervar, solastnica in CMO v MEDIA LAB Holding d. o. o. in izvršna direktorica v MEDIA LAB d. o. o., Matjaž Krč, magister podjetništva, Borut Rismal, ustanovitelj družbe Iolar, ter Branko Drobnak, direktor in večinski lastnik podjetja Poteza d. o. o.
 


Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala