Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Liam Neeson v prvem napovedniku trilerja Non-Stop
Napeti akcijski triler Non-Stop se odvija v letalu, k se nahaja 12000 metrov nad Zemljo.
19. oktober 2013

Liam Neeson v prvem napovedniku trilerja Non-Stop

Studio Universal Pictures je objavil prvi napovednik napetega akcijskega trilerja Non-Stop z Liamom Neesonom v glavni vlogi. Dogajanje je postavljeno v letalo, ki se nahaja kar 12000 metrov nad Zemljo.

Neeson upodablja agenta (Air Marshala) Billa Marksa, ki z nočnim čezoceanskim letalom potuje iz New Yorka v London, poleg njega pa sedi Jen Summers (Julianne Moore). Napovednik razkriva, da Bill v resnici ne mara leteti, poleg tega pa mu ni pri srcu nič, kar je kakorkoli povezano z letenjem.

Negativec v filmu ima namen vsakih 20 minut ubiti enega izmed potnikov, če na svoj tekoči račun ne prejme 150 milijonov dolarjev. Situacija postane zanimiva v trenutku, ko navzoči izvejo, da številka računa v resnici pripada Neesonovem liku, in slednji kar naenkrat postane glavni osumljenec. Seveda mu je stvar podtaknjena ...

Pri omenjenem filmu ponovno združujeta moči Liam Neeson in režiser Jaume Collet-Serrom, ki sta sodelovala že v letu 2011 pri delu Unknown. Pod scenarij se podpisujejo John W. Richardson, Christopher Roach in Ryan Engle, film pa se v kinematografih pričakuje februarja naslednje leto.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala